KÖZÉLET

 

Egy falu közösségében élünk, ahol akarva - akaratlanul is hatással vagyunk egymás életére. Akár beismerjük, akár nem, a közösségi élet átszövi mindennapjainkat, hatással van az életvitelünkre, magánéletünkre. Ezért is fontos, hogy tájékozódni tudjunk, megismerjük a körülöttünk lévő eseményeket.

Ebben a rovatban megpróbáljuk bemutatni Vinár település önszerveződő közösségi életét, az itt élők egymáshoz való viszonyát, mindennapjainkat. 

Célunkat csak akkor tudjuk megvalósítani, ha a helyi közélet résztvevői együttműködnek velünk és élnek a felkínált lehetőséggel, hogy e honlapon keresztül is közzé tehetik, megismertethetik tevékenységüket, bemutathatják elért eredményeiket, sikereiket vagy éppen nehézségeiket.

Ajánlat: 

Helyi közéletünk szereplőinek az önkormányzat a honlapján ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít.
Közzétehetők szövegek, adatok és fényképek. (Filmeket a tárterület korlát miatt nem teszünk közzé!) - Az átadott anyagot a honlap szerkezetéhez illeszkedőre formázzuk. 
A honlap Vinár község hivatalos honlapja. - Ez kötelez!

Tájékoztató és kérés:

Azért, hogy a honlap beindításakor ne csupasz lapok kerüljenek fel az internetre, adatokat töltöttünk fel a helyi közélet szereplőiről. Ezek az adatok nagyon hiányosak. 

Bízunk abban, hogy a feltöltött adatok pontosításában és kiegészítésében minden érintett segítségünkre lesz. 

Az együttműködést  kérjük, elvárjuk és köszönjük!